Body & mind

Astanga Yoga

En af de mest dynamiske yogaformer blandt de klassiske Yoga stilarter. Hver stilling (asana) er forbundet med åndedræts synkroniserede bevægelser (vinyasa) og sammenkæder åndedræt og bevægelse i korte eller længere sekvenser. Stillingerne afløser hinanden i et flow. I denne time forbedres dit blodomløb, du bliver mere smidig, du styrkes mentalt og fysisk, du danner meget varme i kroppen og får udskilt diverse affaldsstoffer.

Yoga

Yoga timen hvor vi arbejder med de klassiske yoga stillinger udført i et roligt tempo. Igennem åndedrættet arbejder vi med at forbinde krop og sind, og gennem de fysiske øvelser arbejdes med at udspænde, strække og udspænde musklerne store som små. Yoga Fit vil være med til at øge din kropsbevidshed, balance, koncentration og smidighed. Der afsluttes med behagelig afspændning i savasana.

Pilates

Pilates er en kombination af styrke og strækøvelser som koordineres med vejrtrækningen. Øvelserne tager udgangspunkt i de dybe mave og rygmuskler. Udover din holdning, balance, og kropsbevidsthed forbedres, får du en øget styrke og større velvære.