Stram op

En populær klassisk time som alle kan deltage på. Her arbejdes hele kroppen igennem på en god og effektiv måde med forskellige redskaber som stepbænke, håndvægte, vægtstænger, små og store bolde mm. Din krop bliver styrket og dit humør løftet.

Motionsboksning

En god simpel og hård time med øvelser hentet fra boksetræningens verden. Der bruges store boksesække, handsker, sjippetove , medicinbolde og meget mere. Der kan indgå små slagserier mod hinanden, men ingen blå øjne. En time hvor alle kan deltage med en god grundform.

Styrke / Stabilitet

Denne time er for dig der ønsker en bedre balance, bedre styrke og kropsbevidsthed. Timen er for alle uanset alder og køn, og øvelserne foregår i et roligt tempo.

TRX / Stram op

Denne time er en kombi af klassiske TRX øvelser, og muskeltræning iøvrigt med forskellige redskaber. Udover TRX selen bruges redskaber som den store træningsbold, redondobolde, håndvægte og vægtstænger. Alle kan deltage uanset form og alder.

Mave Balle Lår

En klassiker hvor der her er fokus på netop disse muskelgrupper. En time alle kan deltage på. Der bruges forskellige redskaber som elastikker, exertubes, vægtstænger, bolde mm.