FITNESS FIGHT

Fitness-Fight er en blanding af boksning og kampsport.

Vi træner derfor både slag- og sparkkombinationer. Dog ikke på hinanden, men til gengæld på plethandsker.

På samme måde som motionsboksning, er træningen for dig som gerne vil deltage i en hård time, hvor du vil blive udfordret på både styrke og kondition.

 

FIT4FIT

Vi arbejder med Tabata og minut øvelser, men også lidt længerevarende flow, hvor puls og styrke kombineres.

Øvelserne er med inspiration fra flere forskellige træningsformer, bl.a. CrossFit, PowerCross, KettleBells, Pump mm.

 

DANCE-FIT

En lækker kombination af en klassisk Zumba-time, hvor der danses til gode rytmer, iblandet simple styrkeøvelser, der alle strammer op og øger deltagerens generelle form og udholdenhed. Til dig der gerne vil have bedre kondition og styrke, på en sjov måde.

 

FIT4FIT OG FIT4FIT-CROSS

Her får du både konditions- og styrketræning for fuld gas. Cross er en kombination af øvelser fra klassisk styrketræning, gymnastik, kampsport og mange andre sportsgrene. Styrke, hurtighed, kondition og høj forbrænding er nøgleordene på dette hold.

Der trænes med sjippetorve, vægtstænger, kettlebells og andet træningsudstyr eller blot din egen kropsvægt – simpelt, hårdt og effektivt.

 

Styrke, Stabilitet

Ønsker du at forbedre din udholdenhed, kondition og muskelstyrke? Så er Stram Op noget for dig. På dette hold bliver de store muskelgrupper trænet, såsom Ben, Balle, Ryg og Mave. Vores erfarne instruktør hjælper dig med den rette teknik og forklarer grundigt øvelserne i skal igennem. Der arbejdes med egen kropsvægt og enkle redskaber – et hold hvor der er plads til alle, uanset fysisk niveau.

 

ASHTANGA YOGA

Denne yogaform vil give dig muligheden for, at opnå øget fleksibilitet, styrke, udholdenhed, balance, åndedrætskontrol og afspænding.
Der startes med opvarmning kombineret med stående stillinger, for-overbøjninger og bagoverbøjninger. Alle øvelser der træner din balance og styrke. Så har du brug for at blive Et med krop og sjæl, så er vores Ashtanga-Yoga lige noget for dig.

 

YOGA-FIT

Igennem åndedrættet, arbejdes der på at skabe, harmoni mellem krop og sind. Yoga-Fit vil være med til at øge din kropsbevidsthed, smidighed, balance, styrke og koncentration. Der sluttes af med afspænding. Et populært hold, i en travl og stresset hverdag.

 

PULS/BIKE OG LIVE BIKE

Her får du konditionstræning og høj puls. Du vil opnå kalorieforbrænding i særklasse og en hurtigt stigende form. Der vil blive kørt i flere forskellige tempi, der varieres igennem hele timen, alt imens du løbende bliver motiveret af vores dygtige instruktører.
Lige meget hvad dit nuværende fysiske udgangspunkt er, vil du hurtigt forbedre din kondition på en sikker og sjov måde, til rytmerne fra god musik.

 

ZUMBA

Forbrænd en masse kalorier, imens du har det sjovt. Zumba er for alle der kan lide en effektiv motionsform, med en masse sved på panden og høj puls. Zumba er en kombination af konditionstræning og koordinationstræning, der booster din energi og giver glæde i krop og sjæl.

 

TRX

TRX er træningsudstyr udviklet til USA’s militær for, at give soldaterne effektiv træning. Her bruges din egen kropsvægt, til at opnå en ekstrem effektiv træning, der hurtigt skaber resultater for dig og din krop. For dig der ønsker at forbedre din styrke, udholdenhed, balance og kondition, på en udfordrende og anderledes måde.

 

STEP/STYRKE

En Step-time, der øger din kondition, styrke, koordination og ikke mindst din forbrænding. Der arbejdes med en step-bænk og dennes mange muligheder, for sjove kombinationer og enkle styrkeøvelser.  En yderst effektiv klassiker.

 

PILOXING

Holdet der toner din krops muskulatur – gennem en kombination af øvelser inspireret af Pilates, Boksning og Dans. Der arbejdes på din styrke, udholdenhed og balance. Timen er opbygget af intervaller og afsluttes med træning for Mave, Baller og Arme.