Funktionel træning

Fit4Fit

Vores fit4fit hold er meget populære. Her får du både konditions træning og styrketræning for fuld gas. Øvelserne er funktionelle, og der bruges redskaber som kettelbells, sjippetove, vægtstænger, medicinbolde mm. Nøgleordene på disse hold er : styrke, hurtighed, kondition og høj forbrænding. Timerne kan være delt op efter hvor fokus er. Det kan være på puls, core, styrke osv.

TRX

TRX er træningsudstyr udviklet til USA´s militær for at give soldaterne effektiv træning. Her bliver du udfordret på din styrke, balance, stabilitet og core. Du får trænet hele kroppen igennem med egen kropsvægt på en særdeles effektiv og skånsom måde i TRX selen.

Cirkeltræning

Cirkeltræning er hold hvor der arbejdes i minut / sekund / tabata frekvenser, med forskellige funktionelle øvelser sat op i ”stationer”. En populær og simpel hård time for både mænd og kvinder. 

Piloxing

 Holdet der toner din krops muskulatur. Gennem en kombination af øvelser inspireret af Pilates, Boksning og Dans. Der arbejdes på din styrke, udholdenhed og balance. Timen er opbygget af intervaller og afsluttes med let træning for mave og ryg. En populær time.